Het menu bestaat uit een heerlijk vers koud buffet – vlees & vis -, een gevarieerd en dagvers warm buffet, een self service grill én een brede waaier desserts!
KOUD BUFFET
Gemengde salade
Eiersalade
Geraspte wortelen
Aardappelsalade op traditionele wijze
Marokkaanse salade
Taboulé op Oriëntaalse wijze
Bloemkool met vinaigrette
Fusilli met cocktail
Lunchworst
Perzik met tonijn
Wrap met surimi
Tomaat met vleessalade
Vleesbrood in korst met paddenstoelen
WARM BUFFET
Hachis parmentier met fijne groentjes
Pennes carbonara
Stoofpotje van gevogelte met winterse groentjes
Koolvisfilet met romige spinazie
Suikerbonen met sjalotten
Erwten & wortelen met boter & thym
Frietjes
Witte rijstmix met gedroogde uitjes
GRILL
Merguez
Witte worst
Chipolata
Kip op Aziatische wijze
Beenham met dragon
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit
KOUD BUFFET
Gemengde salade
Eiersalade
Geraspte wortelen
Aardappelsalade op traditionele wijze
Marokkaanse salade
Taboulé op Oriëntaalse wijze
Bloemkool met vinaigrette
Fusilli met cocktail
Carpaccio van gerookte zalm met dille & sjalotjes
Gebraden rosbeef met grof zout, look & rozemarijn
Quiche met prei & spekblokjes
Komkommer met vleessalade
Tomaat mozzarella
WARM BUFFET
Kippenbout op z’n Tunesisch
Couscous van de chef
Ribbetjes in krokant jasje met graanmosterd & honing
Gegratineerde roodbaars met romige citroensaus & mosterd
Gezouten clafoutis met zoete aardappel en prei
Ratatouille niçoise
Couscous met fijne groenten
Duchesse aardappelen
GRILL
Merguez
Witte worst
Chipolata
Kip op Aziatische wijze
Beenham met thym
Barbecue kippenboutjes
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit
KOUD BUFFET
Gemengde salade
Eiersalade
Geraspte wortelen
Aardappelsalade op traditionele wijze
Marokkaanse salade
Taboulé op Oriëntaalse wijze
Bloemkool met vinaigrette
Fusilli met cocktail
Lunchworst
Perzik met tonijn
Wrap met surimi
Tomaat met vleessalade
Vleesbrood in korst met paddenstoelen
WARM BUFFET
Gegratineerde cannelloni met vleesvulling & bechamelsaus
Stoofpotje van hertenkalf met rode vruchten
Varkensgebraad met Boursin
Pangasiusfilet op Amoricainesaus
Spruitjes met vleugje look
Wortelen met thym
Aardappel in de oven met boter van sjalotten
Potatoes
GRILL
Merguez
Witte worst
Chipolata
Kip op Aziatische wijze
Beenham met thym
Barbecue kippenboutjes
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit