Het menu bestaat uit een heerlijk vers koud buffet – vlees & vis -, een gevarieerd en dagvers warm buffet, een self service grill én een brede waaier desserts!
KOUD BUFFET
Hardgekookte eieren
Geraspte wortelen
Russische aardappelsalade
Gemengde salade
Belgische witloofsalade
Siciliaanse tomatensalade
Kikkererwten met rode biet en feta
Fusilli met gegrilde groenten en roquetsalade
Perzik met tonijn
Komkommer met surimi
Gemengde charcuterie
Vleesbrood
Carpaccio van tomaat met burrata en olijfolie
SOEP VAN DE DAG
WARM BUFFET
Ribbetjes met barbecuesaus
Waterzooi van kip
Varkensgebraad met romige paprikasaus en chorizo
Pangasiusfilet met mosseltjes
Suikerbonen
Ratatouille niçoise
Steakhouse frietjes
Aardappelpuree
GRILL
Merguez
Witte worst
Kippenboutjes barbecue
Chipolata
Varkensfilet met paprika
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit
KOUD BUFFET
Hardgekookte eieren
Geraspte wortelen
Russische aardappelsalade
Gemengde salade
Belgische witloofsalade
Siciliaanse tomatensalade
Kikkererwten met rode biet en feta
Fusilli met gegrilde groenten en roquetsalade
Tomaat mozarella
Witte pens met besjes
Cake met prei en spek
Mimosa eitje met rode biet en boursin
Peer met Roquefort, honing & nootjes
SOEP VAN DE DAG
WARM BUFFET
Opgevulde kip op authentieke wijze, porto en champignons
Longhaas met sjalottensausje en witte wijn
Navarin van de chef met fijne groenten
Kabeljauwhaasje met groentenmousseline
Flageolets
Jonge wortelen met thym & honing
Gratin dauphinois
Potatoes
GRILL
Merguez
Witte worst
Kippenboutjes barbecue
Pitta van kip
Varkenshaasje met paprika
Chipolata
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit
KOUD BUFFET
Hardgekookte eieren
Geraspte wortelen
Russische aardappelsalade
Gemengde salade
Belgische witloofsalade
Siciliaanse tomatensalade
Kikkererwten met rode biet en feta
Fusilli met gegrilde groenten en roquetsalade
Perzik met tonijn
Komkommer met surimi
Gemengde charcuterie
Vleesbrood
Carpaccio van tomaat met burrata en olijfolie
SOEP VAN DE DAG
WARM BUFFET
Vleesbrood in korst met rode wijn
Kalkoenfilet met witloof en witte wijn
Tartiflette van de chef
Linguine met scampis en Catalaanse room
Opgevulde tomaat met groentenjulienne
Aard’den’appeltjes
Rijst met krokante ajuin
GRILL
Merguez
Witte worst
Kippenboutjes barbecue
Pitta van kip
Varkenshaasje met paprika
Chipolata
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit

