Het menu bestaat uit een heerlijk vers koud buffet – vlees & vis -, een gevarieerd en dagvers warm buffet, een self service grill én een brede waaier desserts!
KOUD BUFFET
Hardgekookte eieren
Geraspte wortelen
Russische aardappelsalade
Gemengde salade
Belgische witloofsalade
Siciliaanse tomatensalade
Kikkererwten met rode biet en feta
Fusilli met gegrilde groenten en roquetsalade
Perzik met tonijn
Komkommer met surimi
Gemengde charcuterie
Vleesbrood
Carpaccio van tomaat met burrata en olijfolie
SOEP VAN DE DAG
WARM BUFFET
Gevogelte met Boursin
Vlaamse stoverij
Boomstammetje met Forestièresaus
Kabeljauwburger met huisgemaakte tartaar
Erwten met sjalotten
Duo van bonen met frambozenvinaigrette
Frietjes
Spaghetti met verse kruiden, Parmezaan en citroen
GRILL
Merguez
Witte worst
Kippenboutjes barbecue
Chipolata
Varkensfilet met paprika
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit
KOUD BUFFET
Hardgekookte eieren
Geraspte wortelen
Russische aardappelsalade
Gemengde salade
Belgische witloofsalade
Siciliaanse tomatensalade
Kikkererwten met rode biet en feta
Fusilli met gegrilde groenten en roquetsalade
Tomaat mozarella
Witte pens met besjes
Cake met prei en spek
Mimosa eitje met rode biet en boursin
Peer met Roquefort, honing & nootjes
SOEP VAN DE DAG
WARM BUFFET
Risotto op Catalaanse wijze
Kalkoenbrochette met chimichurri en gegrilde groenten
Varkensgebraad in korst met champignons en graanmosterd
Vissoepje met calamars
Gebakken witloof
Aardappelkroketten
Gebraden zoete aardappel met Middellandse kruiden
GRILL
Merguez
Witte worst
Kippenboutjes barbecue
Kip met koriander en curry
Varkenshaasje met paprika
Chipolata
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit
KOUD BUFFET
Hardgekookte eieren
Geraspte wortelen
Russische aardappelsalade
Gemengde salade
Belgische witloofsalade
Siciliaanse tomatensalade
Kikkererwten met rode biet en feta
Fusilli met gegrilde groenten en roquetsalade
Perzik met tonijn
Komkommer met surimi
Gemengde charcuterie
Vleesbrood
Carpaccio van tomaat met burrata en olijfolie
SOEP VAN DE DAG
WARM BUFFET
Orloffgebraad met drie pepers
Tajine met kefta, olijven en eitjes
Gebraden kippenbil met gekarameliseerde ajuin
Witte visfilet met mosterd en kappertjes
Parijse groentenmix
Groententuintje met dragon
Rijst met groentjes
Gebakken aardappelschijfjes
GRILL
Merguez
Witte worst
Kippenboutjes barbecue
Kip met curry en koriander
Varkenshaasje met paprika
Chipolata
DESSERTBUFFET
Assortiment kaas
Grote keuze yoghurt
Patisserie van de chef
Diverse desserts
Assortiment vers fruit

