OUDEJAARSMENU
Om te starten …
Brede waaier van warme- en koude hapjes
Romige soepje met bloemkool
We gaan verder met …
KOUD BUFFET
Tarwerisotto
Salade met gebraden pompoen, feta & granaatappel
Salade met Aziatische gyoza en sesamzaadjes
Lauwe salade met een duo van bonen en toast van geitenkaas met honing
Krulandijvie met appeltjes, duo van witte en zwarte pens, notenolie en rode biet
Fusillis met kerstomaten, burrata & balsamico en verse basilicum
Périgord salade met gerookte eendenborst, geglaceerde spekblokjes in framboos & ei
Terrine van drie vissoorten
Pâté van wild met witloof
Rosbief met krokante korst, grof zout, met vleugje look en rozemarijn
Kerstbûche met verse kaas, fijne kruiden en gedroogde vruchten
Carpaccio van gerookte zalm op een bedje van appel, limoen en mousse van forel.
Nieuwjaarskroon met gandaham, carpaccio van meloen et winterse garnituur
WARM BUFFET
Kalfsschenkel met gegrilde groenten, coulis van pesto – tomaat & mascarpone en Parmezaan
Opgevuld kalkoen met appeltjes en calvados
Stoofpotje van hert met rode wijn en fijne bospaddenstoelen
Lotte met kreeftensaus en duo van vis
Jonge wortelen, pastinaak en honing mosterd
Peertje in rode wijn
Zig Zag Aardappeltjes
Risotto met cèpes
GRILL
Merguez
Witte worst
Varkenshaasje met chimichurri
Chipolata
Om het jaar goed in te zetten …
Grote keuze van zorgvuldig geselecteerde kazen
Uitgebreid dessertbuffet
Ajuinsoep met gegratineerde toast
Eerste ontbijt van het nieuwe jaar

