OUDEJAARSMENU
Om te starten…
Uitgebreid assortiment van overheerlijke warme & koude hapjes
Aziatische soep van de chef met kip & garnituren
Gamba’s met huisgemaakte tartaar
Gerookte zalm, toast & boter van sjalotten
Paté van de chef in een krokant jasje
Gebakken rosbief met een korstje van zout, rozemarijn & look
Opgevulde soesjes met mousse van beenham & Boursin
Salade met gerookte ham, geitenkaas & nootjes
Vlinderpastasalade Caprese met gebraden tomaatjes
Rijstnoedels met krokante huisgemaakte loempia’s
Ebly met exotische scampi’s
Krielaardappeltjes op Kretaanse wijze
Veldsla met gerookte eendenborst, gelakt buikspek, framboos & pijnboompitten
Visserslaatje met zeevruchten, krokante salade van avocado & roze pompelmoes
Wa gaan verder met…
Filet pur van rund met sausje van ganzenlever & pesto
Fazant in de room met duo van paddenstoelen
Ossco bucco van kalf op Milanese wijze
Zalmmoot op een bedje van prei, met vleugje citroen & groene mousseline met grijze garnalen
Duo van boontjes met spek
Jonge wortelen met sjalotjes, honing, tijm & rozemarijn
Aardappelwafeltjes
Pappardelles met gekonfijte paprika, zongedroogde tomaten, rocket salade en parmesan
Om het jaar goed in te zetten …
Exclusief en zorgvuldig geselecteerd kaasbuffet
Overheerlijk dessertbuffet “voor elk wat wils”
Ajuinsoep met gegratineerde toast
Eerste ontbijt van het nieuwe jaar